Doelstelling
Het 'VOLVO 240/260 Register' stelt zich ten doel om automobielen van het merk VOLVO met de type aanduiding 240, 242, 244, 245, 260, 262, 262 Coup\E9, 264 en 265 in stand te houden. Tevens probeert zij het gebruik van en de interesse in deze automobielen te bevorderen en het (rij-)plezier met deze VOLVO’s te vergroten.  Meer info, klik hier.
Lid worden?
Het lidmaatschap kost 49.50 per jaar. Hiervoor ontvangt u ons ledenmagazine VOLVOLOGISCH, kunt u gebruik maken van technische ondersteuning, kunt u deelnemen aan toertochten en technische evenementen en nog veel meer. Klik hier voor het inschrijfformulier of het aanvragen van een informatiepakket.
Facebook
Het Volvo 240-260 Register is vanaf heden nu ook te vinden op Facebook. Like ons op Facebook door op het icoontje te klikken.
Advertentie
Nu ook Volvo video's op onze site
Sinds kort kunt u op onze site ook genieten van video's van onze evenementen en andere 240/260 moois. Kijk snel op ons fotoalbum.
Advertentie
In ons fotoalbum
Fotoalbum nieuw in ons fotoalbum : , Volvo op Houtgas , Rallyteam Thom de Jong , Sardineblikjes , Pick-up , Mooiste 240/260 van 2012 .
In totaal 1754 foto's in het fotoalbum.
Technische documentatie online
We hebben de hand weten te leggen op een partij instructieboekjes en werkplaats handboeken.
Op de pagina techniek vind u inmiddels meer dan 130 documenten. Er is een FAQ, er zijn persberichten, gebruikershandleidingen en vele sleutelboeken waaronder een deel van de bekende groene boeken.

 

Evenementen 2018

Eindelijk weer een lascursus... LET OP: beperkte inschrijftijd!
Klik hier voor meer details.
Vacatures
Het Volvo 240-260 Register is op zoek naar ondersteuners voor de co÷rdinator technische evenementen. Gedurende het jaar wordt een groot aantal technische evenementen georganiseerd, waaronder de nodige sleuteldagen en thema-avonden. De evenementen zelf, maar zeker ook de voorbereiding vergen flink wat tijd. Daarom zijn we op zoek naar ondersteuning voor de technisch co÷rdinator bij de organisatie van onder meer de sleuteldagen. Heb jij zin en tijd om je in te zetten voor de vereniging en tegelijk veel op te steken over de techniek van onze 240's, dan is dit jouw kans!

Interesse? Neem contact op met de co÷rdinator Technische evenementen Jaco van Duyn.
Webshop/butiken
In onze webshop/butiken vindt u tal van leuke gadgets, boeken, brochures, mode en originele Volvo uitgaves. Om naar onze webshop te gaan klikt u hier.
Advertentie
240 nog steeds veilige auto
Een Zweedse verzekeringsmaatschappij deed onderzoek naar de veiligheid van personenauto's. Wat denkt u? In de praktijk kan de 240 zich nog steeds meten met vele modernere auto's.
Hier had uw advertentie kunnen staan
Online adverteren is pas echt effectief als u dat doet op de sites die uw doelgroep regelmatig bezoekt. Als u op een of andere manier actief bent in de autobranche, dan is onze site ideaal voor u. Voor de tarieven hoeft u het niet te laten. Klik hier voor meer informatie en prijzen.
Volvo Van Roosmalen - De Beemd Trofee
De verkiezing van de mooiste 240-260 van het jaar is op meerdere evenementen en er kan zelfs worden deelgenomen door foto's op te sturen. Het prijzenpakket wordt beschikbaar gesteld door Volvo garage Van Roosmalen -De Beemd. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de VKB en gepubliceerd op de pagina leden. Klik op de pagina "De mooiste van" voor meer informatie.